начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

Търся адвокат по наказателно право - самоуправство

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Търся адвокат по наказателно право - самоуправство

Мнениеот avok01 » 20 Мар 2012, 14:46

Здравейте,

Много ще Ви бъда благодарен, ако ми препоръчате подходяш адвокат да ме защитава по дело за самоуправство. В София, някъде близо до булевард България. Имам адвокат специализиран в гражданското право и ми се струва, че е добре да получа второ мнение.

Някой който е водил и печелил такива дела за предпочитане и също компетентен в областта на имотното право.

Видях из нета, има един юрист, Красимир Добрев който е писал доста статии по въпроса, някой знае ли негови координати?
avok01
Младши потребител

Re: Търся адвокат по наказателно право - самоуправство

Мнениеот svettoslav » 20 Мар 2012, 16:44

И как по-точно се самооправи? :lol:
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот avok01 » 20 Мар 2012, 17:23

svettoslav написа:И как по-точно се самооправи? :lol:

Ами никак, но трябва да го докажа пред съда. Дълга и широка.
avok01
Младши потребител

Мнениеот georgiev_sfbg » 28 Мар 2012, 17:53

avok01 написа:Здравейте,

Много ще Ви бъда благодарен, ако ми препоръчате подходяш адвокат да ме защитава по дело за самоуправство. В София, някъде близо до булевард България. Имам адвокат специализиран в гражданското право и ми се струва, че е добре да получа второ мнение.

Някой който е водил и печелил такива дела за предпочитане и също компетентен в областта на имотното право.

Видях из нета, има един юрист, Красимир Добрев който е писал доста статии по въпроса, някой знае ли негови координати?

Няма практикуващ адвокат с такива имена (Красимир Добрев), в регистъра на адвокатурата.
http://lex.bg/bg/lawyers/search

На Вас, Ви е необходим адвокат, който да поеме защитата Ви и да се ангажира с Вашия случай!
ЗСВ-Съдиите, съдебните заседатели, прокурорите и следователите нямат право да изразяват предварително становище по възложените им дела, както и становище по дела,които не са им възложени. Съдия, прокурор и следовател няма право да дава правни консултации.
georgiev_sfbg
Активен потребител

Мнениеот elgeor » 11 Апр 2012, 22:02

Здравейте,
Бихте ли дали повече информация относно вашия казус? Говорите за самооправство, имате ли повдигнато обвинение? За съдебна или досъдебна фаза става въпрос?
elgeor
Младши потребител

Назад към Наказателно право