начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Обсебване или самоуправство?

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Обсебване или самоуправство?

Мнениеот diw64 » 04 Юли 2011, 22:52

По време на бракоразводен процес, продължил около 2 години, съпругът ми е продал или изхвърлил, или подменил почти цялото обзавеждане в бившето ни семейно жилище, както и продължава да кара колата придобита по време на брака. Смятам да заведа дело по НК за тези му действия спрямо имуществото придобито по време на брака. Като самоуправство ли трябва да се квалифицира или като обсебване?

П.С.
До момента, до делба на семейното умущество не можа да се стигне, т.е. предстои.
От момента на изгонването ми от семейното жилище/преди 2 г./ до опита да бъда въведена в него, съгласно решението на съда, който излезе неуспешен, аз не бях влизала в него. Тогава установих, че всичкото предно обзавеждане е подменено...или то просто липсва в стаите...
Ще се радвам, ако отговорите на въпроса ми, както и на идеи, като как най-добре ще е да постъпя в случая.
diw64
Младши потребител

Re: Обсебване или самоуправство?

Мнениеот namakak » 04 Юли 2011, 23:43

По време на бракоразводното ви дело е трябвало да запорирате семейното имущество.
Пък и за какво са ви мебели от мръсеняр,сега са на мога ретрото :wink: И какви нови технологии има вече,сами се прахосмукират :D
Живей си живота и не квалифицирай в ненужни клошарски въпроси.

По второто излияние,съдията изпълнител знае много добре дали този човек работи или как може да се уведоми за въвода и неговото изгонване.Призонкарите си знаят как.А вие си пригответе майстор и брава,като същевременно си застраховайте жилището,използвайте сот и си наемете адвокат поне за една година на хонорар.Битката при такива е смешна и егоистична.
Пожелавам ви успех.Вие сте щастливка,защото не сте избрала начина на тъпрението и повреждане на здравето.
Аватар
namakak
Потребител

Назад към Наказателно право