начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Затвор Белене

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Затвор Белене

Мнениеот play_and_win » 30 Май 2011, 21:33

Благодаря на всички, които ще прочетат това и може би ще ми отговорят! Преди няколко дни един мой приятел много близък влезе в затвор Белене за 3 години и половина. Някой може ли да ми обясни как стоят нещатата с посещенията - тоест колко пъти на месец може, колко човека могат да го посещават, също така той има ли право да води телефонни разговори и всичко около тези неща. А друг много важен въпрос за мен е дали могат да го посещават деца под 18 годишна възраст? Ако има някой запознат ще му бъда безкрайно благодарна да ми обясни, защото до сега не ми се е налагало да се интересувам от такива неща, но сега стоя в едно неведение, а това ме изнервя допълнително. Благодаря предварително на този които се реши да ми обясни. :)
play_and_win
Нов потребител

Re: Затвор Белене

Мнениеот 1968 » 30 Май 2011, 22:16

Те ще му обяснят.Зависи на какъв режим е.В зависимост от това ЗИНЗС определя броя свиждания, пратки и други "благини".
1968
Потребител

Мнениеот play_and_win » 30 Май 2011, 22:19

Благодаря на лек режим е :)
play_and_win
Нов потребител

Мнениеот 1968 » 31 Май 2011, 08:57

Няма начин да е на лек, той не се определя като първоначален.Най-вероятно е на първоначален общ.По принцип свижданията са най-малко 2 месечно, реда за телефонни връзки се определят от директора на ГДИН.По време на свижданията могат да се получават храни и вещи.Като мине през приемното отделение/14 дена или 5 дена/, вече ще е наясно точно с правата си и ще ти ги съобщи.
1968
Потребител

Назад към Наказателно право