начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

за разследването на бтв - педофил

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

за разследването на бтв - педофил

Мнениеот city24 » 23 Яну 2011, 21:04

http://www.btv.bg/news/bulgaria/prestap ... ction.html

За педофилът , предложил пари срещу секс на репортер на бтв.
Делото му трябва да бъде за склоняване към проституция , а не за педофилия , т.к. репортерът е пълнолетно лице, нали ?
city24
Потребител

Re: за разследването на бтв - педофил

Мнениеот 1968 » 23 Яну 2011, 22:55

Поредната издънка на родната милиция.Малко да се замислят, преди да дават изявления и да се тупат по гърдите.
1968
Потребител

Мнениеот valentor » 24 Яну 2011, 10:31

А “малолетката” на 25 години-журналистка не извършва ли нещо измамливо ,когато се представя ,в предходните им разговори, за 15 годишна ? и като се е съгласила да се срещат за какво склоняване иде реч, или може да попитаме дали някой градски прокурор няма да се самосезира за показаните видеозаписи-това СРС ли са ? ако да-то кой разреши да се показват, а ако не са СРС то тогава –какво са и кой носи отговорност ?
Ако обвинението няма нищо друго,освен показаното, срещу задържаният – то май ще има поредно осъдително решение срещу майчинината .

БУЛГУР ЕРИА
Тук строгостта на законите се компенсира с тяхното неизпълнение
valentor
Младши потребител

Мнениеот street » 24 Яну 2011, 11:36

Замислям се за нещо...
Впрочем за журналистите - "разследващите"

По закон ,за да бъде някой записван, фотографиран и филмиран, за това трябва да има искане от прокурор в последствите - дадено разрешение от съдя.. Все пак се води СРС
А родните журналисти ?!
Явно те имат повече права - от съд,прокуратура,полиция , адвокатура!
Те си филмират, записват,фотографират , без никакво позовление , без знанието на обекта - редно ли е това , досега никой не е посикал отговорност за това
Пой кой закон им се позволява това - или за тях законите не важат!
Значи Един журналист , който не е учил и грам право - има повече "законно" право да решава сам и да ползва СРС-та , защото това си е точно това ! А още повече че не разбират и грам от раследване, от следствена тайна - за тях всичко е сензация , чрез която се печелят пари -> и после се тупат в гърдите , какво са "разкрили"

Както е тръгнало - да закрием пркуратурата , съда ,полицията и адвокатурата - да дадем всичко в ръцете на "разследващите" журналисти
Някакв си ми приличат на малки момченца и момиченце - които си "Играйкат" на чичко полицай -> само че това не е игра!
А ползване на СРС-та без никакво разрешение , без да се носи отговорност и тн..
Защото ако аз запиша някой - веднага ще бъда "изплющян" нали така..
Аватар
street
Потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Яну 2011, 19:39

city24 написа:http://www.btv.bg/news/bulgaria/prestapnost/story/1287552417-Zadarjaha_pedofil_sled_razsledvane_na_bTV_Action.html

Делото му трябва да бъде за склоняване към проституция , а не за педофилия , т.к. репортерът е пълнолетно лице, нали ?

Може би за "простофилия" :roll:
В държавата "Смехорания" е така.Първо те дават по телевизията,после четеш СРС-та в Народното събрание,после..мигаш като плъх у брАшно
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 24 Яну 2011, 19:46

:D Това последното мно-го ми хареса! Ами, и аз съм на мнение, че по- скоро трябва да бъде наказан разследващият журналист за това, че използва без да спазва закона СРС- та! Освен това аз гледах и гледах тая т.н. 15 - годишна, и се чудех как може тоя да е толкова тъп, че да не разбере, че е много над 15 години!Ами, то си беше очевадно!Много плитка сензация, която не доказва нищо смислено! :D
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот nk7702n » 24 Яну 2011, 19:52

Какво склоняване към проституция е това, седнали и си говорят на кафе сладки приказки и една кака ги снима без разрешение! :D Че то такива разговори може да води почти всеки мераклия с някоя хубава жена. Да не би всички да поподат в приложното поле на чл. 155 от НК? Къде е обществената опасност на извършеното деяние? " Простофилия" - много ми хареса! :D
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Яну 2011, 20:43

Тия от БОП-а дето го задържат са ми най-смешни. БОП ни означаваше ли борба с организирана престъпност?
Е,вярно е,че при човека има добра организация...Сигурно "антимафиотите" са ни със средно образование с общ успех Среден 3.00 Иначе сме НС БОП.... :lol:
"Боб" по-може,накисва се 12 часа преди варене,изхвърля се първата вода,слага се втората,режеш лук,моркови,целина,олио обезателно,тъй като иначе вксусовите му качества.... И после и задържаш по сигнал на БТВ комиците,шоуто на слави и господари на ефира
И ткрябва да Ви кажа,че и български боб вече не се намира по магазините-я от Китай,я от Киргизстан..Да,бе без майтап.Тия от БОП-а къв ли го варят :?
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот kontrol » 24 Яну 2011, 20:52

Е като къде ги виждате тези доказателствени способи? Това е журналистическо разследване.
Не е осъществен нито 145а, нито 284в НК. Те целят да защитят гражданите от държавните служители.
Освен това не би имало и обществена опасност - в цивилизования свят журналистическите разследвания би трябвало да се третират в конституционния контекст на правото на свобода на средствата за масова информация и правото на информация. (Ние обаче сме далеч надолу в тези класации.) Помирително тълкуване при противоречие с КРБ, разбираш ли. Нашият КС май още не е имал възможност да се произнесе.
Горното представлява потенциално грешно становище. Консултирайте адвокат, ако искате сигурност и юридическа отговорност при защитата на правата Ви.
kontrol
Активен потребител

Мнениеот kpavlova » 24 Яну 2011, 21:49

Проблеми с чл.145 а и аз не мисля, с 287 а -също, в смисъл, не е съставомерно.
Мислим за приложение е само умопомрачителния чл.339 а от НК, използване.
Каква е дефиницията за специално техническо средство предназначено за негласно събиране на информация?Ами, май няма такава :) А подлежат ли на изчерпателно изброяване- ами, май не .А на описание - по външен вид?По технически параметри ?Едва ли .Сакън да си изброят и опишат и "шпионските "средства и способи в нормативен акт, за общо четене :)
Установени в съдебната практика понятия ?
Ясен закон, така щото да предвидиш поведението си :) .
Някъде бях чела такова сравнение - ключът, когато е предназначен за отварянето на конкретната "инкриминирана" врата е техническо средство, от гл.т на практиката на ВС, ако не е за нея - тогава си е ключ :)
Надявам се и по 339 а да не се получава така :)
А има ли закон, който да изброява или да дефинира, така че да е необходимо разрешение по закон, кои са тези негласни технически средства? Да речем, че има закон, които казват кои органи могат да прилагат способи за негласно събиране на информация и по какъв ред.
По този текст повдигнаха обвинения - поне от вестниците :oops: , доколкото знам - на румънски и английски журналист / в РБ/.Не знам защо с чужденци започнахме ?Румънският журналист ,който беше снимал някакви митничари в неподходяща атмосфера :) , май го и осъдиха, така че се прочухме и в чужбина :oops: .
Възможно е проблемът да не е в 339 а, а в прилагането му, в правоприлагащите.
Дори формално да е приложим 339 а , когато става въпрос за упражняване на журналистическо занятие, когато целта е установяване на престъпление, категорично спорна е общ.опасност.Подкрепям Контрол за съображенията за това.
П.П.Темата за ревизия на 339 а обаче не е актуална, по -скоро ще вземат да увеличат санкцията :)
П.П.2 Иначе съм съгласна, от това което видях по телевизията поне, че не е за графа "професионални постижения", на който и да е от участниците.
П.П. - на другия ден - поправям се, български съд не е осъждал окончателно Буханич, румънския журналист, само прокуратурата е поддържала обвинение и има осъдителен акт на първа инстанция.Оправдателната присъда от въззива е потвърдена и на ВКС през 2006 г, това е нещо като победа за разследващата журналистика.
По слухове малко :oops: , но знам, че има заведена жалба в ЕСПЧ- каква е потенциалната заплаха от съществуването / възможността да се приложи на практика/ чл.339 а и по отношение на журналисти и влиза ли в той колизия с някои права и свободи...Толкова знам, не съм я чела .Мисля, че няма произнасяне, все пак 2005 г е заведена, още е рано.
Последна промяна kpavlova на 25 Яну 2011, 13:48, променена общо 1 път
kpavlova
Активен потребител

Мнениеот kontrol » 24 Яну 2011, 22:22

И в члена е проблемът. Щом се налага "специално техническо средство" да се тълкува по един начин при едно от изпълнителните деяния, по друг - при друго. Напр. "държане" на какъв диктофон заслужава да е престъпление? Би трябвало да е същия като при "ползването".
Ок, всъщност осъразмеряващият критерий трябва да е специалният закон, изискващ "разрешение". Кой е той в случая? До КРБ ли опираме? Всички необозначени охранителни камери ли са инкриминирани?

Иначе за ключа... припомни ми нещо скоро прочетено: Имало състав за кражба с носене на оръжие/ опасно средство. Маратонките и кредитните карти според практиката попадат в параграфа.

За полицейската работа не коментирам, но журналистическата намирам за свястна.
Горното представлява потенциално грешно становище. Консултирайте адвокат, ако искате сигурност и юридическа отговорност при защитата на правата Ви.
kontrol
Активен потребител

Мнениеот chadel » 25 Яну 2011, 14:46

svettoslav написа:
city24 написа:http://www.btv.bg/news/bulgaria/prestapnost/story/1287552417-Zadarjaha_pedofil_sled_razsledvane_na_bTV_Action.html

Може би за "простофилия" :roll:
В държавата "Смехорания" е така.Първо те дават по телевизията,после четеш СРС-та в Народното събрание,после..мигаш като плъх у брАшно

В държавите, които не са Смехорания примерно САЩ, всякакви записи, вкл. и частни такива ги приемат като доказателство. А ние тука толкова се грижим за правата на горките обвиняеми, че всичко трябва да е "по реда предвиден в НПК" разбиеш ли, санким да не му нарушим правата на горкия обвиняем/подсъдим. Затуй сме на тоз хал, мене ако питаш...
chadel
Потребител

Мнениеот nksuccess » 25 Яну 2011, 22:19

Chadel, отиди да се прегледаш....
nksuccess
Потребител

Мнениеот kontrol » 26 Яну 2011, 04:29

Моля да препоръчате и на мен лекар! :mrgreen:

Въпросите:
- дали установен факт от обективната действителност може да се ползва в производството и
- как е събрана тази информация, вкл. когато това влече наказателна, административна, гражданска или морална/политическа отговорност за събиращия
Могат да (и) се радват на отделно разрешаване. Това в парадигмата "формална - обективна истина".
Под "установен" имам предвид "достоверен" - едно е изтръгнато с насилие самопризнание (което и без насилие няма особено значение) или свидетелство, друго е "изтръгнат" тайно (или прекарно :) запис).

Не коментирам конкретния случай - така и не изгледах новината внимателно.
kontrol
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 26 Яну 2011, 13:26

А,бе виж сега,педофил,сексофил..важното е че се доказа.Убийството в Разград и то се доказа...А,бе всичко,що го дават по телевизията "се доказа".По безспорен начин...

Иначе за журналистическото разследване-абсолютно не трябва да е съставомерно.Или трябва да има отделен състав за ненаказумост когато се разкрива престъпление/друго общ.опасно деяние,респ. предотвратява се такова или пък с цел да се преустанови такова,пък дори и това да е от нежурналист.Няма общ. опасност.

Относон охр. камери-също трябва да важат в съда.А не да служат единствено за насочване на издирващте.Не стига,че сериозни обири,почти винаги са изпипани до максимум,ами като ти сложи една качулка или чорап на изумената си кратуна..иди го хвани кой е.Само по изключение, и то при кокошкарски истории,ще го видиш на записа,че да го откриеш.Отделен е въпроса като го намериш какво ще докажеш. Накърнени били правата му,че го била снимала охр. камера :| И обратно-не са накърнени ако на входа пише: " В обекта има видеокамери".Ами тя не е сложена там да те снима докато си бъркаш в носа..
Записите не били изготвени по реда на НПК.Ами при следващата обрана банка или златарски магазин ще ги изготвят..То вече стана ежедневие..

А иначе може би това е съставомерно:
http://www.focus-radio.net/?action=news&id=418572
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 26 Яну 2011, 16:08

city24 написа:за разследването на бтв - педофил

А,бе,само да Ви запитам..значи тази "БТВ-педофил" някакъв нов телевизионен канал ли е или нещо... :P
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот inspectora » 26 Яну 2011, 17:10

Този, както и доста други подобни журналистически случаи, са си чиста проба провокация за извършване на престъпление. Наказателна отговорност следва да понесат журналистите:

1.За това, че използват нерегламентирано "оперативни" способи /не мога да го нарека СРС, щото май не е баш в дефиницията, ама е подобно/ - тук колегите пеналисти да ме извинят за изключително лаишката терминология, но се разбира какво имам предвид.
2.За това, че провокират извършване на престъпление.
/за тези неща май трябва да има някакви състави - нямам никаква идея как точно се квалифицират тези деяния и дали точно съм ги дефинрал, но "идеята" ми мисля е ясна каква е .../

После човекът не е извършил абсолютно, ама абсолютно нищо /мисля, че няма престъпление "опит" за "педофилски действия", като отново се извинявам за терминологията ... а май няма и такъв стадий на това престъпление - отново правя уговорката, че не съм пеналист и наказателното право ми е доста далечно и може и да греша ... карам "по спомен"/. После "непълнолетната" /25-годишна както се оказва/ не е такава, че да има изобщо претендираното престъпление ... /това, че човекът си мислел, че е на 15, е без значение мисля/ ...

Изобщо цялата история е една голяма бутафория ...

Лошото в случая е, че компетентните органи /МВР, т.е. ЦЦ/, вместо да излязат и да го обяснят това, отиват и задържат човека за нещо, което не е извършил ... за нещо, което след сериозни провокации да извърши, все пак не е извършил ...

Епизод 2 на този сериал ще бъде: "Ние ги хващама, съдът ги пуска!"

Когато в една държава присъдите се издават от журналистите и/или от МВР ... когато тези същите "са по-наясно със законите и правото" от хората с юридическо образование /т.е. съда например/ ... хич не е добре ... това вече не е правова държава - някаква друга държава е ...

Не искам да бъда разбиран погрешно - ако тоя е педофил :arrow: да си го отнесе възможно най-строго за съответните деяния ... обаче ако го осъдят за конкретната случка, вместо да осъдят всички "организатори"-журналисти за това, че нарушават купища закони, тогава не ми се живее в тази държава ...

Просто не се прави така дами и господа журналисти - не вие сте разследващи и "компетентни" - ако имате данни, че този човек е педофил :arrow: предавате ги в полицията/прокуратурата, които по съответния законов ред да съберат доказателства, а не видеоматериали за сглобяване на крими-сериал-риалити ... Но вас ви оправдавам - с това си вадите хляба, а и по принцип би следвало да отговаряте за деянията си ...
Жалкото е какво правят МВР в цялата тази ситуация - благодарят ви, че сте разкрили престъпник! Забележете - престъпник, а не престъпление ... престъпление няма, но за сметка на това имаме престъпник, който обществото да линчува /а корумпираният съд един ден да оправдае/ ...

... май дълго стана ... Не обичам журналистите, ама никак, а причината за това е само една - много са прости тези хора, ама много ... Напоследък не обичам и МВР - не защото са прости, а защото започнаха да си изземват неприсъщи им правомощия - искат да раздават правосъдие ...

Г-да от МВР, вършете си работата и оставете правосъдието на съда. И знайте едно - когато сте сигурни, че даден човек е извършил дадено престъпление, но въпреки това съдът го е "пуснал", това означава само едно - вие не сте си свършили работата /причините за последното ги оставям на вашата съвест и/или разум - трудно е за проумяване, но е така ... все още в Б-я важи презумпцията за невиносност ... презумпцията за виновност на посоченото от властта лице, е характерна за една друга система на управление и организация на обществото в момента прилагана в Куба, Северна Корея и некои други "демократично" страни .../!
inspectora
Активен потребител

Мнениеот kpavlova » 26 Яну 2011, 18:38

Ами при все, че девойката се представя за 15 годишна/ т.1. 14 плюс 1 / , а е на 25/ както човекът се е представил за 43 годишен, пък е към 60 , стандартни нетски несъответствия явно/, идеята за педофилия се разклаща малко.
Това, което е педофилия по НК – 149,151
Понеже съм гледала само бтв – новини и малко в нета, та, там оповестиха, че е повдигнато обвинение за престъпление, което се наказва до 8 г ЛС и аз на математически принцип/ в производство по сметките – на максимумите по „разврата” / - реших, че трябва да е 155, ал.5 т.2 ,вр. .1 – склоняване към проституция на лице, ненавършило 18 г :oops: /.Явно склонената не ще да е 25 – годишната репортерка, трябват и други доказателства, по отношение на други лица.Това е предположение.
Няма спор, че ако човекът е „педофил”/ в НП смисъл и псих., който не съвпада напълно с НП – смисъл/, бих била по –радикална от самия НК/ няма членовредителни наказания от Крум насам/
Няма спор, че в нечистоплътния информационен поток не може въобще да се открие никаква морална мярка, аз поне не мога да я отгранича, истината, от лъжата в медииното пространство, нито кое от двете по колко сребърника струва, търгува се и с двете.А електоратът гледа с телешки възторг.И се дзвери на снощните разпечатки.
Провокацията към конкретно престъпление по закон не е въздигната в отделна самостоятелна наказуема дейност/ като вид/.Изключая- при подкуп, провокацията е самостоятелен състав.
Значи, може да се обсъжда на плоскостта на съучастието , като специфична подбудителска дейност– провокаторът, като се възползва от това, че на другия са му слаби вътрешните задръжки, го насочва към извършване на дадено престъпление.Поставя капан.Мотивира някого да извърши престъпление със съзнание, че посредством последващо пресичане / предотвратяване , ще бъде освободен от НО като отказал се съучастник- 22, ал.1 от НК.
Теор. се приема, че това не е добра идея- този самоволен отказ всъщност умишлено създава едно изкуствено правно положение – специфичен способ за заобикаляне на наказателния закон е .За това и следва подбудителят провокатор да носи НО.На практика – май не носи.
Провокацията към нищо също е нищо :)
Целта на провокатора – изобличителна , дори да е обществено оправдана, е дълбоко неморална :oops: - потенциалният престъпник да го превърнем в реален такъв.Самото провокаторство цели да се обективира обществената опасност на провокирания, който все още, до момента, не е дал повод за това.....
Сега, в случая– регистрираш се в сайт, който сигурно по общи условия не е за деца под 18 г, сигурно и сайта е тематично насочен - за обмен на мисли между зрели индивиди досежно някои човешки слабости / или силности, де да знам/.....кръщаваш се женски полов орган набор 95-6 примерно, не се очаква да ти пишат монаси, предполагам, приемаш предложения всякакви, от никове, които също са наясно, че си ник, сексът не е повод за запознанство и и т.н :oops: :D ...Ами не звучи добре като подход.
Възможен ли е друг в конкретната ситуация :?:
Когато „провокативната дейност „ я осъществяват длъжностни лица / държавата / и това е леко на ръба на нормата, както и да се изписва после в актовете.Не е свързано със съучастие, естествено, а с доказателствения подход, с валидността на доказателствената основа.По начало, и в практиката на ЕС/ българска специално третираща тези въпроси не съм срещала – освен за подкупи /, когато полицейските служители – било те лица от специалните служби или лица, работещи по техни инструкции – не са се ограничили до пасивно разследване на престъпленията, а са упражнили влияние върху разследваните лица, така че да ги подтикнат да извършат престъпление, което те иначе не биха извършили, като по този начин целят да съберат доказателства и образуват производство за престъплението, е налице нарушение на чл.6.Когато в разследването се използват такива техники – „подбуждащи”- се нарушава правото на справедлив процес май :oops: .
С две думи – скрити камери може, провокации – твърдо не, когато става дума за „разследваща журналистика"...Сега остава да разбират и що е провокация и откъде насетне тя започва.
В резюме, Инспекторе, и мойта държава не е това, в голямо "менте" се превърна,с фалшив бандерол, но пък не я заменям за други две по –богати.... :)
Просто трябва да се говори по-малко по телевизията и да се мисли повече, преди да се говори.А съдът у нас , според мен, остава неразбран или въобще нечут – като позиция...Просто не всички институции викат еднакво силно.Има и такива, които викат, без да има какво да кажат.
kpavlova
Активен потребител

Мнениеот inspectora » 26 Яну 2011, 19:13

kpavlova, благодаря ти за последния ти пост. Като пеналист си казала и обяснила много добре на юридически език това, което аз се пънах да кажа по-горе - точно това имах предвид!
+1 от мен!

А относно това в какво е обвинен човекът - отново намирам основания за критика /меко казано, за да не кажа за псувня/ на журналистите ...
Хванали педофил, ей! /А човекът прост сутеньор, евентуално, ако се докаже, което не че е хубаво, пак си е за укоряване, ама има малко разлика - нали?/

Което ми напомни за "новината" за "4г. затвор за Мургина", която отново не бе достатъчно пояснена и след изсипалите се по време на задържането и медийни "версии" за чадъри, за точене на ДДС чрез фирми на разни приближени и неправене на проверки на тези фирми и т.н., за някакви 7-8 цифрени суми злоупотреби, пак създава грешни впечатления!
Чувам коментари на хора от рода: "Откраднала милиони - само 4г. И аз да взема тогава да открадна! Съдът корумпиран!"
Никоя медия не написа за какво е осъдена, или поне не така, че да е ясно, а именно за осъществена принуда /изнудване/ - за това, че е "натискала" подчинен да си подаде молба за напускане ... За такова "хашлашко" деяние ... само това се доказа ... дори не знам изобщо да има обвинение за съучастие в някоя от "схемите" ...

Защо никоя медия не написа заглавие "4г. затвор за Мургина за изнудване!" - една думичка в повече ... Щото МВР ги хваща за злоупотреби с милиони, а съдът, този корумпиран съд даде само 4г. ... нямало съд и закони в тая държава :)

Че то всеки работодател е "натискал" все някога свой работник да напусне "по взаимно съгласие", обаче ако се обясни на хората, че за това съдът е дал 4г. затвор, тогава вече е съвсем друго нещо - да видим какво ще е мнението на хората за съда - 4г. затвор за някаква глупост, на която никой не обръща внимание - я да видим дали нямаме закони и съд? ... ама никой не ги обяснява тези дребни подробности ...
inspectora
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 26 Яну 2011, 19:22

Дори и да беше на 15 :!:
По-отвратително ми се стори всъщност казаното и и коментираното(прегледах записа по-горе още веднъж).По-цинични ми се сториха говорителите.Педофила,то педофила,та педофила..На Ани Салич ако няма кой да и го *ачука като свят,то е друг въпрос.И така като я гледа човек с тая добра визия..за жалост в кратуната и само бръмбари жужат..(може и от СРС-та да са).Прегледайте го още веднъж репортажа...Педофила,та педофила,та педофила(хабер нямат що е това).. лекарите от Горноряховската болница,та лекарите от Горноряховската болница.....та лекарите от Горноряховската болница..
На ти сега лекарите от Горнооряховската болница...

Та педофила .... "...По първоначални данни, той успял да установи контакт с над 300 момичета...."
Бах мааму и" първоначални" данни.Само си представете какви ще са последващите данни :!: То ще останат ли ученички в тоя град,които да не са установили "контакт"??? :!:
Бил ги примамвал :D ..Какво,въдица ли им пуска... :? И не ми е ясно що дирят там свестните дечица,при този палав чичко(всъщност дядко)..
И може би не са рядкост случаите,където вместо да се постигне резултат,се опропаставя цяло едно разследване,което иначе би установило нещата.
Педофлията е болестно състояние.На тоя тип трябва лечение,ако е така.Доколкото може.Иначе за 59г.-трябва да се гордееме.Какви юнаци... :) Имал бил внучка.Ами ако беше бай Асан и пра-внучка щеше да си има...Е ,и?

Дали е "провокация" към това иначе несъставомерно деяние,надали е толкова важно в случая.Той си е е в "мрежата",постоянно на "стендбай"..така че по-скоро има някаква взаимност.Но погледнете с какъв ник е журналистката(pi4ka_95 ).Грозна работа.Голямото разкритие на "хрътките","БТВ Екшън" :lol:
А Ц.Ц. е,извинете,обаче,пълен смешник.
svettoslav
Активен потребител

Следваща

Назад към Наказателно право