начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

моля помогнете!!!

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

моля помогнете!!!

Мнениеот sladurana_198 » 12 Сеп 2010, 11:33

Здравейте,нуждая се от помощ сега повече от всякога,ако някой може нека помогне поне със съвет :) Историята е доста дълга и объркваща че чак самата аз не знам от къде да започна.Това започна миналата година през октомври,когато започна да бави заплатите и така цяла зима бяхме с около 3-4 месеца назад.Лятото останах да работя за него с уговорката че ще ми изплати заплатите но уви,лятото свърши а има да ми дава още две заплати плюс 230лв за билети.Казах му че ще напускам парите ми трябват а той се прави на луд че не можел да ми ги даде наведнъж,казах "ок дай ми по голямата част" отговор не получих.В петък като предпоследен работен ден(събота почивах)ми даде някаква смешна сума попитах дали това е половината и той естествено пак "нали ти казах че..."днес вече неделя трябжаше да бъда първа смяна по график,чаках на спирката от която ни вземат всеки път но никой не доиде звънях му 3 пъти не ми вдигна,когато му звъннах последния път ми затвори което означаваше че нашите отношения маи са до тук,но вапроса с парите остава,а той няма намерение да ги дава.Моят въпрос към вас е как да деиствам от тук нататък,не мога да го съде защото ни подхвърляше всеки месец ордери за по 100лв,които се водят аванс към заплата. Моля за вашето съдеиствие някои ако е наясно с кодекса и законите да даде някакъв съвет.Благодаря предварително.
sladurana_198
Нов потребител

Назад към Наказателно право