начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

моля помогнете

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

моля помогнете

Мнениеот monro198 » 20 Юли 2010, 22:37

имам следния проблем,бях осъден условно за холиганство от военен съд и обжалвам в софия в воено апелативен имам насрочено дело на 14.09 но ми се налага да пътувам в чучжбина преди това за около 6месеца можели да не се явявам на заседанията а да бъда претставляван от адвоката и трибва ли да оповестя никакъв орган за това нямам забрана за напускане на страната и ака немога да не се явявам какви ще бъдат послетствята
monro198
Нов потребител

Re: моля помогнете

Мнениеот street » 21 Юли 2010, 12:34

Добре , бе аджеба , адвокат имате , защо питате тука във форума???
Питайте него.
Според мен , няма пречки, но на първа инстанция , стига да имате упълномощен адвокат, на втора не зная, но все пак питайте адвоката си. Ако нямате питайте някой срещу минимална сума , според мен за тоя въпрос повече от 20-30 лева няма да се охарчите ;).
Аватар
street
Потребител

Назад към Наказателно право