......
Много правилно отбелязахте. Не съм дала мнение по същество, и то съвсем умишлено! До тук с квалификациите, моля!
|
|
......
innocent написа:Самото лице също казва, че не е насилено, но било изплашено и се отдало доброволно ...
innocent написа:първо, благодаря за оказаното внимание, чест е за Вас, че разговаряте, макар и виртуално с "един гнусен изнасилвач"....
innocent написа:- Ако действително Ви е интересен казуса/защото повярвайте казус е/, бихте ли прегледали всичко, което Аз съм написал като ФАКТИ досега, още поне веднъж!
innocent написа: Към - System - ще си позволя съвсеем малко ирония и сарказъм: това което прочетох е постничко, като съдебната ни система!
innocent написа: Прав сте не чувствам вина, никаква! Защо ли?! Защото не съм извършил НИЩО нередно.
innocent написа:Изобщо не ми хрумва, че той излиза с 15 годишно момиче!!! Тя казава, че "ще дойде по- късно към 12.00ч.", защото имала работа. Ние с него излизаме, в заведението сме били около час и нещо и към 12.30ч. той и звъни, да видим защо не идва, на което тя казва - след малко! И така 3 или 4 пъти той и звъни, през 30-40 мин. след което си тръгваме към 02-30/40мин. Малко преди да се качим в таксито ТЯ звъни и казва, че е пред дискотеката и ни чака - 03.00ч. Връщаме се, взимаме я и отиваме на бар, защото не ни се връщаше в дискотеката повече. АЗ Я ВИЖДАМ ТОГАВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ и изобщо, ама изобщо не изглежда на "дете", "момиченце" или каквото там я определят! Жена в пълния смисъл на думата!
innocent написа: На другия и по- другия ден се чуваха с моя приятел, докато на ТРЕТИЯ ден ни арестуваха, ЗАЩОТО тя се оплакала, че била отвлечена с пистолет от тях към 19.00ч., бита и накарана насила да пие и т.н. След разпит пред съдия /след близо година дела/, тя казва, че е излъгала за това, за да и повярват и всичко е било доброволно с изкл. на секса, за да "направи напук на приятеля" си!
innocent написа: Нали на ВСИЧКИ е ясно, че не ме интересува, дали ми се вярва, това е истината и единственото което искам да видя с какви "ПРАВНИ" аргументи ще ме вкарат в затвора.
innocent написа: Дотук аз все още разказвам как са се случили нещата наистина/това е и което съм казвал в съда/! Не съм написал защо все пак ме съдят!!! НАИСТИНА вс. е доброволно, момичето въобще не е насилвано да прави каквото и да било, НАПРОТИВ, водещата е тя. Хайде малко да поизчистим темата - къде има насилие?! НИКЪДЕ! Ако ме съдеха за секс с малолетна вс. щеше да е различно. Изнасилване?! Насилие?! Никъде го няма това, ако говорим за вкъщи и там няма, "пострадалата" САМА си казва, че се е отдала доброволно! Добре де насилието не е само бой, ама и заплаха няма, тя казва, че има и...?! Някой забелязва ли, че всичко е само ТЯ КАЗВА! Извинете, да вляза в затвора, по абсурдно за моята същност обвинение, защото ТЯ казва?!?!
innocent написа:Тежко и горко на всеки в тази държава, щом може да бъде осъден само срещу "казване"! Помислете Уважаемий, ако някой "доброжелател", реши просто да "каже" срещу Вас, член на семейството Ви или просто с/у близък приятел?! Когато видите как честно и почтено градения Ви живот, рухва или нечие бъдеще изчезва, заради "казване"...?! Аз чистосърдечно НЕ го пожелавам на никой, НО помислете, ако, тогава....
Да ама не. Може да не ви харесва, но съдът затова е съд, за да погледне под лъжливата Ви почтеност и да изкара навън цялата Ви мръсотия.
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 50 госта