Какво мислите за пловдивските ибийки на съученичката си?
Аз лично съм много възмутен, защото за убийство да се лежи 8-9 години е просто смешно.
Спомнете си за хлапето което хванаха със снайпериста в щатите, дадоха му доживотна.
Плюйте ме както искате но за мен лично доживотната и смъртната присъди трябва да се възтановят.
ОКО за ОКО
ЗЪБ за ЗЪБ
Трябва да има справедливост.
- Дата и час: 30 Ное 2024, 13:02 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
грозни присъди за убийство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: грозни присъди за убийство
С риск да се възмутиш повече-непълнолетните подлежат на предсрочно освобождаване при излежаване на една трета от присъдите си и то безусловно-факт.
- LakeG
Явно не сте юрист. Нито пък реалист. Наказателната политика на държавата е такава. Дали ни харесва или не - никой не ни пита. Нито Вас, нито нас. За едни са много, за други малко.
- plamen1
- Младши потребител
Истината е 4е тези моми4ета и две години да лежат в Сливен са им напълно достатъчни .................... Целта на присъдата мисля 4е ще бъде постигната , колкото по- малко време те бъдат там.
- гала
Целта на присъдата естествено няма да бъде постигната. Как си обяснявате факта на превъзпитаването на непълнолетни, намирайки се на място, където е събран измета на нацията? За 20 години полицейско - следователски стаж не съм видял някой превъзпитан. Нали на престъпната агресия се противопоставя "законовата агресия".
- plamen1
- Младши потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|