начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Влизане в имейл и заплахи

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Влизане в имейл и заплахи

Мнениеот chloeris » 07 Яну 2013, 16:19

Надявам се да получа някакви отговори по проблема,който имам.Преди около 10 дни бившият ми приятел ме преби,за което подадох съответната жалба в районното.За отмъщение/е,може и да е детинско,смятайте както искате,но не вярвам в полицията да направят нещо за побоя над мен,да не говорим,че се крие и не отваря/,влязох в имейла,скайпа и една негова игра и му промених паролите.Той ми отне телефона със сила,което е и описано в жалбата.Сега чрез познати ме заплашва,че щял да ме вкара в затвора заради нахлуването в мейла и скайпа,да ми вземели детето социалните-което не ми се вярва да стане,защото детето си има баща.Причината за всичко това е,че преди 2 месеца скъсах с него и се събрах с бащата на детето ми отново/с него бяхме разделени известен период от време/.С бащата имахме проблеми,искаме да си подобрим отношенията и на първо място,все още се обичаме.Нямахме и нямаме брак и сега,детето е припознато и си е негово.
Въпросът е може ли този бивш "приятел" наистина да ми направи нещо сериозно,каквото и да е то?Може ли да се счете като смегчаващо вината обстоятелство или каквото е там,това че ме преби/за което има доказателство-сигнал на 112 и после жалба/ и след това влязох в имейла му?Ще допълня,че успях да влизам в мейла еднократно,тоест само за един ден.Неговият син е компютърен специалист,вероятно му е помогнал и на следващия ден вече аз нямах достъп до имейла и скайпа му и бях до там.Разбирам от компютри,но в никакъв случай не е много,обикновена самоука съм.
Целта на бившия ми "приятел" е да ме изнудва да се върна при него,което просто няма абсолютно никакъв начин да стане.Не приемам физическото насилие под никаква форма.Наранено е егото и себелюбието му,защото след година и нещо връзка/не съжителство!/ аз предпочетох бащата на детето си.Пише дори гадни смс-и на мъжа ми-има номера му от телефона,който ми взе със сила,спрян е вече,но номерът го е научил от моя апарат.А номерът е служебен-не искам да създавам грижи на таткото,едва сме закрепили крехката си нова-стара връзка и не знае някои неща/пък те са си и моя отговорност и грижа/.Онзи ме заплашва,изнудва през трети лица и се чуди какво да стори,да ме върне при него.Един ден преди НГ изръсил куп заплахи по адрес на мъжа ми по телефона-щял да го чака пред входа,да го пребие,да го смачка,нецензурните думи валяли в изобилие,сами можете да се сетите кои...
Сега му изпратих едно принтирано писмо по близка,написано човешки,без никакви обиди и грубости/за разлика от вулгарните му смс-и и до мен,преди да сменя номера си/,че няма начин да се разделя с мъжа си отново.Предадох му новите пароли,да прави каквото иска,някой е пипал след мен,както споменах по-горе,сигурно синът му е оправил нещата,и аз вече нищо не мога да сторя.
И до този момент мъжът и баща на детето ми получава заплахи по мой или свой адрес!!
Какво да правя в тая кошмарна ситуация?!Не стига другото,с тоя идиот сме от един квартал,като нищо може да ме дебне наистина пред входа или наблизо, и да почне пак да ме бие и рита...детето не го спря първия път...А на улицата не може да се разчита на хора-всеки гледа сеира...Ще ми вземе и новия телефон и няма да мога дори на 112 да се обадя...
Не знам какво да правя,стремя се да не се страхувам...но ме е страх за себе си и за мъжа ми,макар че се гледам да подценявам нещата и да не психясам...Той често пътува и има напрегната работа-така ни издържа в крайна сметка.Не желая да го товаря с проблемите си,макар и получили се по времето на раздялата ни,за което и не се чувствам виновна,но желая да запазя семейството си здраво.
Стана дългичко...простете,но съм малко притеснена.Ако има нужда от подробности,ще пиша пак.И ме извинете,ако е в грешен раздел,чудех се къде да сложа темата...
chloeris
Нов потребител

Назад към Наказателно право