Здравейте,случаят е следния....имам две преписки,на които съм привлечена като обвиняема,една в 4-то РПУ и една в 6 РПУ. Едната е по 78а,а другата по чл.216 понеже техниката е върната. Последната преписка очаква прокурорско решение дали ще става дело. Предупредиха ме че при две и повече такива трябва да те задържат за 72 часа. Наличине на малко дете,редовен трудов договор или бременност може ли да попречи на ареста?
П.П. И при трите случая става въпрос за върната техника и взет документ от фирмата,че нямат претенции към мен. Възможно ли е да има ефективна присъда? Благодаря ви за вниманието
- Дата и час: 26 Ное 2024, 06:51 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Може ли да се избегне арест за 72 часа
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Може ли да се избегне арест за 72 часа
Имало ли е преди това осъдителна присъда? Рецидив?
-
doznanie - Младши потребител
portokalcho написа:Здравейте,случаят е следния....имам две преписки,на които съм привлечена като обвиняема,една в 4-то РПУ и една в 6 РПУ. Едната е по 78а,а другата по чл.216 понеже техниката е върната. Последната преписка очаква прокурорско решение дали ще става дело. Предупредиха ме че при две и повече такива трябва да те задържат за 72 часа. Наличине на малко дете,редовен трудов договор или бременност може ли да попречи на ареста?
П.П. И при трите случая става въпрос за върната техника и взет документ от фирмата,че нямат претенции към мен. Възможно ли е да има ефективна присъда? Благодаря ви за вниманието
Нещо не е наред в поста Ви. Преписки, после чакаме произнасяне на прокурора и образуване на НОХД? Междувременно чакаме задържане за 72 часа...Пък върната техника и подписан документ от фирмата, че няма претенции Две преписки, пък после трети случай.. "Манджа с грозде" най - общо казано...
П.П. Дали е наложително или желателно да има ефективна присъда зависи от много фактори, които по никакъв начин не стават ясни от представената от Вас фактология .
Затова консултация с колега адвокат и ангажирането му с наказателното производство.
- nk7702n
- Старши потребител
Извинявам се ако не съм се изразила както трябва....
1.Нямам осъдителна присъда преди това. Никога не съм била съдена.
2.Всичко се случи в рамките на месец. Техниката е върната на фирмите (беше взета под наем) и ми е издаден приемо - предавателен протокол,че нямат претенции към мен. Този протокол е представен на оперативните в съответното РПУ. Въпреки това прокурор преценява,че ще образува дело. По две от преписките вече съм привлечена като обвиняема...незнам какво ще се случи с третата. Казаха ми,че ако ме привлекат и там автоматично следва арест 72 часа. Бременна съм в началото на втори месец и затова реших да попитам. Имам адвокат,който в момента е отпуска и извън страната. Реших да попитам тук защото се уплаших много. Не е нужно да ме нападате...
1.Нямам осъдителна присъда преди това. Никога не съм била съдена.
2.Всичко се случи в рамките на месец. Техниката е върната на фирмите (беше взета под наем) и ми е издаден приемо - предавателен протокол,че нямат претенции към мен. Този протокол е представен на оперативните в съответното РПУ. Въпреки това прокурор преценява,че ще образува дело. По две от преписките вече съм привлечена като обвиняема...незнам какво ще се случи с третата. Казаха ми,че ако ме привлекат и там автоматично следва арест 72 часа. Бременна съм в началото на втори месец и затова реших да попитам. Имам адвокат,който в момента е отпуска и извън страната. Реших да попитам тук защото се уплаших много. Не е нужно да ме нападате...
- portokalcho
- Нов потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|