Здравейте,
Много ще Ви бъда благодарен, ако ми препоръчате подходяш адвокат да ме защитава по дело за самоуправство. В София, някъде близо до булевард България. Имам адвокат специализиран в гражданското право и ми се струва, че е добре да получа второ мнение.
Някой който е водил и печелил такива дела за предпочитане и също компетентен в областта на имотното право.
Видях из нета, има един юрист, Красимир Добрев който е писал доста статии по въпроса, някой знае ли негови координати?
- Дата и час: 26 Ное 2024, 09:35 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Търся адвокат по наказателно право - самоуправство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Търся адвокат по наказателно право - самоуправство
И как по-точно се самооправи?
- svettoslav
- Активен потребител
svettoslav написа:И как по-точно се самооправи?
Ами никак, но трябва да го докажа пред съда. Дълга и широка.
- avok01
- Младши потребител
avok01 написа:Здравейте,
Много ще Ви бъда благодарен, ако ми препоръчате подходяш адвокат да ме защитава по дело за самоуправство. В София, някъде близо до булевард България. Имам адвокат специализиран в гражданското право и ми се струва, че е добре да получа второ мнение.
Някой който е водил и печелил такива дела за предпочитане и също компетентен в областта на имотното право.
Видях из нета, има един юрист, Красимир Добрев който е писал доста статии по въпроса, някой знае ли негови координати?
Няма практикуващ адвокат с такива имена (Красимир Добрев), в регистъра на адвокатурата.
http://lex.bg/bg/lawyers/search
На Вас, Ви е необходим адвокат, който да поеме защитата Ви и да се ангажира с Вашия случай!
ЗСВ-Съдиите, съдебните заседатели, прокурорите и следователите нямат право да изразяват предварително становище по възложените им дела, както и становище по дела,които не са им възложени. Съдия, прокурор и следовател няма право да дава правни консултации.
- georgiev_sfbg
- Активен потребител
Здравейте,
Бихте ли дали повече информация относно вашия казус? Говорите за самооправство, имате ли повдигнато обвинение? За съдебна или досъдебна фаза става въпрос?
Бихте ли дали повече информация относно вашия казус? Говорите за самооправство, имате ли повдигнато обвинение? За съдебна или досъдебна фаза става въпрос?
- elgeor
- Младши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|