начало

Почина Благовест Пунев Почина Благовест Пунев

задържане и екстрадация за Франция

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот pavlinka_malinka » 14 Мар 2012, 17:03

Бих искала дави разкажа моят случаи и ако има някав шанс дами помогнете ниесме едно семейство което е згрешило.
Аз и съпругът ми имахме заповед за задържане и екстрадация за Франция Страсбург.
За обвинение за трафик на хора и утежннена форма за сводничество на съпругът ми.
Мене ме съдиха като негова съпруга че съм знаела с какво се занимава и сам получавала част от преводите.
Пред апелативен съд Варна ме оправдаха защото по българските закони това не е подсъдимо.
А съпругът ми прие по член 19 от ЕЗЗА и подписа член 61 освен за трафик на хора за др да него съдят.
Дадоха гаранция че в срок от 6 месеца ще бъде осъден и върнат в България да лежи присъдата си.
Вече е 4 месеца е там без присъда.
Получих писмо от съпругът ми в което пише че са му дали документи че ще лежи още 15 месеца без да бъде следствен и без присъда.
За какво бяха тези гаранции след като не бяха изпълнени.Интересуваме България като изпрати някои на чylд съд интересува ли се повече за неговата съдба аз съм сама на квартира с две деца и нямам никакви доходи от никъде няма пари за адвокати много ви моля помогнете ми да върна съпругът ми тук да лежи и когато е възможно да вижда семейството си.във затвор във срасбург ето адреза МАИСОН АРРЕТ 6 РУЕ ЕНГЕЛМАН БР 25 ЦЕДЕХ 2 67035 СТРАСБУРГ обещаха му справедлив процес но няма такъв не му дават очна ставка със свидетелите няма адвокат в момента а преводача само се появил за 5 минути и заминал после той седял и гледал не разбирал какво му говорят и подписва ако свидетелите кажат че той е обил човек така ще остане не му дават да говори .към кого трябва да се обърна за да помогна на съпруга си да бъде осъден справедливо и върнат в българия ..
pavlinka_malinka
Нов потребител

Мнениеот pavlinka_malinka » 14 Мар 2012, 17:10

семейство което е згрешило.
Аз и съпругът ми имахме заповед за задържане и екстрадация за Франция Страсбург.
За обвинение за трафик на хора и утежннена форма за сводничество на съпругът ми.
Мене ме съдиха като негова съпруга че съм знаела с какво се занимава и сам получавала част от преводите.
Пред апелативен съд Варна ме оправдаха защото по българските закони това не е подсъдимо.
А съпругът ми прие по член 19 от ЕЗЗА и подписа член 61 освен за трафик на хора за др да него съдят.
Дадоха гаранция че в срок от 6 месеца ще бъде осъден и върнат в България да лежи присъдата си.
Получих писмо от съпругът ми в което пише че са му дали документи че ще лежи още 15 месеца без да бъде следствен и без присъда.
За какво бяха тези гаранции след като не бяха изпълнени.Интересуваме България като изпрати някои на чюйд съд интересува ли се повече за неговата съдба много ви моля помогнете ми да върна съпругът ми тук да лежи и когато е възможно да вижда семейството си.
Ще бъда много благодарна ако ми отговорите какво ще стане с съдбата на съпругът ми.
. Мирослав Димов Мирчев .
Като майка и съпруга ви моля дами помогнете с уважение Павнина Мирчева.във момента е във затвор във срасбург ето адреза МАИСОН АРРЕТ 6 РУЕ ЕНГЕЛМАН БР 25 ЦЕДЕХ 2 67035 СТРАСБУРГ обещаха му справедлив процес но няма такъв не му дават очна ставка със свидетелите няма адвокат в момента а преводача само се появил за 5 минути и заминал после той седял и гледал не разбирал какво му говорят и подписва ако свидетелите кажат че той е обил човек така ще остане не му дават да говори .към кого трябва да се обърна за да помогна на съпруга си .
pavlinka_malinka
Нов потребител

pravosadie

Мнениеот pavlinka_malinka » 15 Мар 2012, 18:23

Бих искала дави разкажа моят случаи и ако има някав шанс дами помогнете ниесме едно семейство което е згрешило.
За какво бяха тези гаранции след като не бяха изпълнени.Интересуваме България като изпрати някои на чюйд съд интересува ли се повече за неговата съдба аз съм сама на квартира с две деца и нямам никакви доходи от никъде няма пари за адвокати много ви моля помогнете ми да върна съпругът ми тук да лежи и когато е възможно да вижда семейството си.
Ще бъда много благодарна ако ми отговорите какво ще стане с съдбата на съпругът ми.
Като майка и съпруга ви моля дами помогнете с уважение Павнина Мирчева.във момента е във затвор във срасбург ето адреза МАИСОН АРРЕТ 6 РУЕ ЕНГЕЛМАН БР 25 ЦЕДЕХ 2 67035 СТРАСБУРГ обещаха му справедлив процес но няма такъв не му дават очна ставка със свидетелите няма адвокат в момента а преводача само се появил за 5 минути и заминал после той седял и гледал не разбирал какво му говорят и подписва ако свидетелите кажат че той е обил човек така ще остане не му дават да говори .към кого трябва да се обърна за да помогна на съпруга си да бъде осъден справедливо и върнат в българия .
pavlinka_malinka
Нов потребител

Re: задържане и екстрадация за Франция

Мнениеот georgiev_sfbg » 29 Мар 2012, 13:24

Наложително е, да наемете адвокат, който да се заеме с Вашия случай!
...Сами, едва ли ще се справите.
ЗСВ-Съдиите, съдебните заседатели, прокурорите и следователите нямат право да изразяват предварително становище по възложените им дела, както и становище по дела,които не са им възложени. Съдия, прокурор и следовател няма право да дава правни консултации.
georgiev_sfbg
Активен потребител

Назад към Наказателно право