начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

дело в страсбург

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

дело в страсбург

Мнениеот dobito85 » 23 Фев 2011, 14:54

Здравейте
Въпросът ми е следния-имам заведено дело в Страсбург през 2004 година.делото бе представлявано от Рени Цанова.След смъртта и се оказа че няма друг правно опълномощен човек да провери резултата на делото ми освен нея :) .Обърнах се към представителството на Страсбург в България.От там ме насочиха към Адвокатска къща "ГЪЛАБОВА И СИЕ",които за съжаление са неоткриваеми/телефоните и мейла посочени в сайта им са невалидни/от ВЪРХОВЕН АПЕЛАТИВЕН СЪД директно ми отказаха понеже все пак се съдела държавата и нямало как да ми дадът такъв отговор.въпросът ми е-към кого все пак да се обърна?
dobito85
Нов потребител

Re: дело в страсбург

Мнениеот lawYovchev » 23 Фев 2011, 16:43

9813059 адв.Гълъбова
Това излезе от справката.Успех!
lawYovchev
Младши потребител

Мнениеот dobito85 » 17 Юни 2011, 16:33

Благодаря за оказаната помощ:)За съжаление от адвокатска къща "ГЪЛАБОВА...."не ми оказаха никакво съдействие.И ми е много чудно какво следва сега:)Щом единствените упълномощени и способни лица които могат да помогнат не проявяват интерес към кого наистина да се обърна:)
dobito85
Нов потребител

Мнениеот eliana » 17 Юни 2011, 22:37

вижте на сайта на съда в Страсбург дали има решение.Не ви остава нищо друго освен да чакате.
Искате да кажете ,че 2004 г. сте изпратили индивидуална жалба до съда и не сте получили отказ да се разгледа жалбата ви или изобщо не знаете какво се случва ,поради това ,че адвоката ви е починал и е нямало кой да ви уведоми ?
eliana
Потребител

Мнениеот dobito85 » 18 Юни 2011, 11:15

Отново благодаря за съдействието.Ето как стоят нещата-Пиша ви от името на приятел, който излежава присъда в З.О "КРЕМИКОВЦИ от 2001 година насам.през 2004 АДВОКАТ ЦАНОВА пуска жалба в Страсбург за несправедлив процес и присъда без доказателства.Жалбата е приета за основателна и оттам се завежда дело.Притежавам номера на делото но от всяка една инстанция към която се обърна получавам един и същ отговор-единствените които могат да се допитат до изхода на делото са наследниците поели делата на Рени Цанова.и така:)
dobito85
Нов потребител

Мнениеот svettoslav » 18 Юни 2011, 13:46

dobito85 написа:Притежавам номера на делото но от всяка една инстанция към която се обърна получавам един и същ отговор-единствените които могат да се допитат до изхода на делото са наследниците поели делата на Рени Цанова.и така:)

Наследниците по закон или по завещание? :D
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот dobito85 » 18 Юни 2011, 14:17

по бащина линия:)
dobito85
Нов потребител

Мнениеот valeriii » 18 Юни 2011, 14:36

Пишете на advokati@mail.bg
valeriii
Младши потребител

Мнениеот svettoslav » 19 Юни 2011, 16:40

dobito85 написа:по бащина линия:)

Значи на Рени(лека и пръст) баща и ги поема.Ако се е отказал от наследство,уголемяват се дяловете на останалите от същото коляно,приели наследството.А ако некой от тех е претърпел операциа на коленото,наследеват тия,около коленото,както и ония-малко над коленото.
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот dobito85 » 20 Юни 2011, 10:29

МИСЛЯ ЧЕ ГАВРАТА НЕ УМЕСТНА
dobito85
Нов потребител

Назад към Наказателно право