Здравейте
Въпросът ми е следния-имам заведено дело в Страсбург през 2004 година.делото бе представлявано от Рени Цанова.След смъртта и се оказа че няма друг правно опълномощен човек да провери резултата на делото ми освен нея .Обърнах се към представителството на Страсбург в България.От там ме насочиха към Адвокатска къща "ГЪЛАБОВА И СИЕ",които за съжаление са неоткриваеми/телефоните и мейла посочени в сайта им са невалидни/от ВЪРХОВЕН АПЕЛАТИВЕН СЪД директно ми отказаха понеже все пак се съдела държавата и нямало как да ми дадът такъв отговор.въпросът ми е-към кого все пак да се обърна?
- Дата и час: 30 Ное 2024, 00:54 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
дело в страсбург
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
10 мнения
• Страница 1 от 1
Re: дело в страсбург
9813059 адв.Гълъбова
Това излезе от справката.Успех!
Това излезе от справката.Успех!
- lawYovchev
- Младши потребител
Благодаря за оказаната помощ:)За съжаление от адвокатска къща "ГЪЛАБОВА...."не ми оказаха никакво съдействие.И ми е много чудно какво следва сега:)Щом единствените упълномощени и способни лица които могат да помогнат не проявяват интерес към кого наистина да се обърна:)
- dobito85
- Нов потребител
вижте на сайта на съда в Страсбург дали има решение.Не ви остава нищо друго освен да чакате.
Искате да кажете ,че 2004 г. сте изпратили индивидуална жалба до съда и не сте получили отказ да се разгледа жалбата ви или изобщо не знаете какво се случва ,поради това ,че адвоката ви е починал и е нямало кой да ви уведоми ?
Искате да кажете ,че 2004 г. сте изпратили индивидуална жалба до съда и не сте получили отказ да се разгледа жалбата ви или изобщо не знаете какво се случва ,поради това ,че адвоката ви е починал и е нямало кой да ви уведоми ?
- eliana
- Потребител
Отново благодаря за съдействието.Ето как стоят нещата-Пиша ви от името на приятел, който излежава присъда в З.О "КРЕМИКОВЦИ от 2001 година насам.през 2004 АДВОКАТ ЦАНОВА пуска жалба в Страсбург за несправедлив процес и присъда без доказателства.Жалбата е приета за основателна и оттам се завежда дело.Притежавам номера на делото но от всяка една инстанция към която се обърна получавам един и същ отговор-единствените които могат да се допитат до изхода на делото са наследниците поели делата на Рени Цанова.и така:)
- dobito85
- Нов потребител
dobito85 написа:Притежавам номера на делото но от всяка една инстанция към която се обърна получавам един и същ отговор-единствените които могат да се допитат до изхода на делото са наследниците поели делата на Рени Цанова.и така:)
Наследниците по закон или по завещание?
- svettoslav
- Активен потребител
по бащина линия:)
- dobito85
- Нов потребител
Пишете на advokati@mail.bg
- valeriii
- Младши потребител
dobito85 написа:по бащина линия:)
Значи на Рени(лека и пръст) баща и ги поема.Ако се е отказал от наследство,уголемяват се дяловете на останалите от същото коляно,приели наследството.А ако некой от тех е претърпел операциа на коленото,наследеват тия,около коленото,както и ония-малко над коленото.
- svettoslav
- Активен потребител
МИСЛЯ ЧЕ ГАВРАТА НЕ УМЕСТНА
- dobito85
- Нов потребител
10 мнения
• Страница 1 от 1
|
|