- Дата и час: 30 Ное 2024, 00:56 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Има ли смисъл да го съдя?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
11 мнения
• Страница 1 от 1
Има ли смисъл да го съдя?
Здравейте! Извинявам се ако съм объркал подфорума в който трябва да пусна тази тема, но тук ми се видя най-подходящото място. Пиша Ви с цел да се консултирам с някой който е по-навътре в нещата става дума за: Преди няколко дена в апартамента ми бе влизано взлом. Всичко беше с главата на долу. Липсваха ми и много неща от сорта на: Лаптоп, фотоапарат, флашки, тонколони с буфер и един марков часовник. За мое щастие след около ден, полицията го хвана. Интересуваме мога ли да го съдя за психически турмоз, за влизане взлом, кражба и за загоби от които съм загубил в последните дни от лаптоп-а. Има ли смисъл да ходя по-съдилищата или просто ще пръсна пари на вятъра. И съответно ако има смисал да го съдя, как ще даде сумата за която съм го осъдил ако няма пари и не работи?
- radomir
- Нов потребител
Re: Има ли смисъл да го съдя?
Осъждане за имуществени и неимуществени вреди чрез предявяване на гражданск иск самостоятелно или в нак. производство е възможно, но друг е въпросът за събираемостта на дължимите суми, защото те ще си останат дължими, но ако човекът не разполага с имущество, банкови сметки, не работи, няма да бъде възможно да си получите присъдените суми. Така че, би трябвало да помислите и да вземете решение в тази насока.
- nk7702n
- Старши потребител
Благодаря Ви много!
- radomir
- Нов потребител
Някой може ли да ми каже добър адвокат в Пловдив ?
- radomir
- Нов потребител
За изготвяне и внасяне на граждански иск за вредите от престъплението ли?
- nk7702n
- Старши потребител
Искам да се консултирам при някой добър адвокат в Пловдив. Тъй като живея от скоро в града, незнам къде да отида.
- radomir
- Нов потребител
Аз също съм адвокат, практикуващ в гр. Пловдив. Не виждам особена сложност в решаването на проблема Ви. Ако решите, може да оставите някакви координати за връзка или да си включите ЛС, за да Ви помогна.
- nk7702n
- Старши потребител
Понеже Ви получих ЛС, но няма как да Ви отговоря, защото Вашите лични съобщения не са активирани, а не е редно да си давам координати тук, затова идете на Потребителски панел, оттам опция ЛС и след това изберете лични съобщения. Ако не можете да се справите, оставете имейл - адрес за връзка.
- nk7702n
- Старши потребител
Писах Ви ЛС.
- radomir
- Нов потребител
Писал сте ми едно съобщение, на което не мога да отговоря, защото Вашите ЛС не са активирани. Влезте във форума, после кликнете на Потребителски панел, след това Ви се отваря Контролен панел, там избирате опция Лични съобщения, след което в профила Ви се появява отметка " ЛС". Чак тогава ще можете да получите отговор.
- nk7702n
- Старши потребител
Мисля, че вече трябва да може да ми отговориш.
- radomir
- Нов потребител
11 мнения
• Страница 1 от 1
|
|