начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

KAKAV E SROKA NA EDNO DOSADEBNO PROIZVODSTVO

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

KAKAV E SROKA NA EDNO DOSADEBNO PROIZVODSTVO

Мнениеот nice-pak » 03 Юни 2011, 17:54

niakoi moje li da mi kaje kakav e sroka na 1 dosadebno proizvodstvo??darjat 4oveka v aresta ve4e 7 mi mesec....za6toto ne moje da preklu4i dp.slu4aia e slednia :ima 3 ma obviniaemi licata x y i z , x i y sa pusnati edinia pod garancia dr pod doma6en arest a y o6te stoi tam za6toto ima uslovna prisada 6 meseca s 3 godini izpotatelen srok i popada v slu4kata v tozi izpitatelen srok...nikoi ot razpitanite svideteli ne go poso4va kato izvar6itel ,a edinstveno dokazatelstvo so4eno ot policiata e videozapis ot ohranitelni kameri koito pokazva kak tova lice Y izob6to ne vzema u4astie v poboia,zapisa e mn razmazan ....kazvat 4e trabva da otide na ekspertiza i zapisa otiva znaete li kade V MESTEN PREDSTAVITELEN MAGAZIN NA 1 OT NA6ITE GSM OPERAORI....ne4uvano...i se vra6ta v '' o6te po dobro ka4estvo''.TOVA MI E I DRUGIA VAPROS ?-moje li da se iziska tozi zapis da otide na ekspertiza v druga darjava za smetka na obviniaemia ako 6tete...
pri razpititte na svidetelite mn iasno se poso4va koi to4no nanaiasa parvite udari koito sa fatalni no tozi sa6tia e na svoboda.....dori ima razpit na policai koito parvi gleda zapisa toi sa6to opisva koi go povala na zemiata koi go rita 4oveka i koi go vla4i........i tova ne e liceto y.
kakvo moje da se napravi izob6to ve4e ili na darjavata i e po lesno da osadi 4oveka koito samo e prisatval tam i ne e u4astval
vaprosa i slu4aia e mn delicaten za6toto se slu4va v malak grad mejdu pouliarni li4nosti i edno lice y koeto nito e populiarno nito ima ne6to ob6to s tezi hora samo poznati sa mu......dosega vsi4kite mu advokati sa ot tova miasto poradi saveti na '' dobrosavestni hora''....no vsi4ki se zaemat i otkazvat za6toto gi e strah veroiatno ot samia organizator na poboia-a toi e dosta vliatelen i izvesten na prokuratura policia i t.n v tozi grad.+ tova e izvestno na vsi4ki v slu4aia 4e nabludava6tia prokuror ima stara vrajda s tozi 4ovek i poneje ne moje da dokopa nego i negovite hora koito u4astvat v boia hva6ta niakoi koito izob6to ne u4astava samo presatva i go pravi izkupitelna jertva...za6toto ima pravno osnovanie -4oveka e s uslovna prisada i go izkarvat opasen recidiv i t.n ......no v slu4aia ne e u4astval.moje li ne6to da se napravi daite saveti hora...iskam da mu pomogna i kakvo????
Последна промяна consultant на 03 Юни 2011, 20:09, променена общо 1 път
Причина: ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
nice-pak
Нов потребител

Re: KAKAV E SROKA NA EDNO DOSADEBNO PROIZVODSTVO

Мнениеот eliana » 03 Юни 2011, 18:11

Да обжалва мярката за неотклонение "задържане под стража" пред съда,поради това,че не може да се направи обосновано предположение ,че е извършил престъпление./ липсват достатъчно доказателства за това / Когато лицето е привлечено като обвиняем за тежко умишлено престъпление задържането не може да продължи повече от една година на досъдебното производство.
Когато престъплението не е тежко,задържането е до два месеца.
Тежко престъпление- което се наказва с повече от 5 год.ЛОС.
Каква е правната квалификация на деянието ? По кой член от НК е обвинението ?
eliana
Потребител

Назад към Наказателно право