начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

убийството на Бакаджик

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

убийството на Бакаджик

Мнениеот judex » 10 Май 2011, 00:35

Колеги,в началото на миналата седмица произнесоха присъда от 11 години затвор.Следя делото от самото начало и ми се вижда малко странно -присъдата се основава на показанията на двама,явно заинтересовани,не е извършена ДНК-експертиза,не е категорично установено дали предявеният нож е бил средството,има засечена клетка "Бакаджик" /според прокурора/ или клетка "Зимница".Какво мислите по случая?
judex
Младши потребител

Re: убийството на Бакаджик

Мнениеот legallapsus » 10 Май 2011, 20:07

Дай номера на делото, да намерим акта в интернет, чрез търсачката за съдебни актове на ВСС.
legallapsus
Младши потребител

Мнениеот judex » 10 Май 2011, 20:15

legallapsus написа:Дай номера на делото, да намерим акта в интернет, чрез търсачката за съдебни актове на ВСС.

354/2010,имаше предаване в "Темата на Нова" по случая,мисля,че актът и мотивите все още не са публикувани.
judex
Младши потребител

Мнениеот judex » 25 Май 2011, 19:01

по тази тема май само аз публикувам,нейсе :) моля, ако някой колега открие мотивите, да ги публикува.
judex
Младши потребител

Назад към Наказателно право