- Дата и час: 30 Ное 2024, 00:57 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
убийството на Бакаджик
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
убийството на Бакаджик
Колеги,в началото на миналата седмица произнесоха присъда от 11 години затвор.Следя делото от самото начало и ми се вижда малко странно -присъдата се основава на показанията на двама,явно заинтересовани,не е извършена ДНК-експертиза,не е категорично установено дали предявеният нож е бил средството,има засечена клетка "Бакаджик" /според прокурора/ или клетка "Зимница".Какво мислите по случая?
- judex
- Младши потребител
Re: убийството на Бакаджик
Дай номера на делото, да намерим акта в интернет, чрез търсачката за съдебни актове на ВСС.
- legallapsus
- Младши потребител
legallapsus написа:Дай номера на делото, да намерим акта в интернет, чрез търсачката за съдебни актове на ВСС.
354/2010,имаше предаване в "Темата на Нова" по случая,мисля,че актът и мотивите все още не са публикувани.
- judex
- Младши потребител
по тази тема май само аз публикувам,нейсе моля, ако някой колега открие мотивите, да ги публикува.
- judex
- Младши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|