ВРАЧИХА МИ ПОСТАНОВЛЕНИЕ ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ОБВИНЯЕМ И ВЗЕМАНЕ НА МЯРКА ЗА НЕОТКЛОНЕНИЕ
обжинението е по чл.194 ал.1 от НК
дайте ми съвет няма никакви доказателства само мойта и нейната дума няма никакъв документ за gsm който се води откраднат тя ми го даде да го ползвам и аз го върнах с портокол за доброволно предаване ползвала го е и тя говори от gsm и писаха смс не ми е званяла да ми каже че си го иска на 24.10 ме викат от ново дайте ми съвет какво да правя. момичето е лекувано един пат от накотична зависимост.
- Дата и час: 26 Ное 2024, 19:25 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ПОМОЩ И СЪВЕТ ЗА ПОСТАНОВЛЕНИЕ ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ОБВИНЯЕМ
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
Re: ПОМОЩ И СЪВЕТ ЗА ПОСТАНОВЛЕНИЕ ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ОБВИНЯЕМ
Нямаше ли с теб адвокат. Не е удачно да се защитаваш сам. Не е добре и ако си заявил, че няма да ползваш адвокатска услуга.
- rama
- Потребител
бях сам и имам призовка за 24
- lucky85bg
- Младши потребител
Имаш време да си ангажираш адвокат.
- rama
- Потребител
lucky85bg написа:ВРАЧИХА МИ ПОСТАНОВЛЕНИЕ ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ОБВИНЯЕМ И ВЗЕМАНЕ НА МЯРКА ЗА НЕОТКЛОНЕНИЕ
обжинението е по чл.194 ал.1 от НК
дайте ми съвет няма никакви доказателства само мойта и нейната дума няма никакъв документ за gsm който се води откраднат тя ми го даде да го ползвам и аз го върнах с портокол за доброволно предаване ползвала го е и тя говори от gsm и писаха смс не ми е званяла да ми каже че си го иска на 24.10 ме викат от ново дайте ми съвет какво да правя. момичето е лекувано един пат от накотична зависимост.
ВИСШ АДВОКАТСКИ СЪВЕТ
НАРЕДБА № 1
от 9 юли 2004 г.
за минималните размери на адвокатските възнаграждения
(Обн., ДВ, бр. 64 от 23.07.2004 г.; изм. и доп., бр. 2 от 2009 г.; доп., бр. 43 от 08.06.2010 г.)
http://www.vas.bg/Default.aspx?id=4
ЗСВ-Съдиите, съдебните заседатели, прокурорите и следователите нямат право да изразяват предварително становище по възложените им дела, както и становище по дела,които не са им възложени. Съдия, прокурор и следовател няма право да дава правни консултации.
- georgiev_sfbg
- Активен потребител
казаха ми че имам право на адвокат като ходя на 24 но ми казаха да се обадя предварително ден два че можело да няма нужда да отивам може да го прекратят
- lucky85bg
- Младши потребител
Добър ден,Накакво правно основание раследващият може да назначи защитник на уличено лице в престъпление(няма искане до раследващ,прокурор)
2.Покакъв начин лицето може да се откаже от защитник назначен не по негова воля.
Предварително благодарим.
2.Покакъв начин лицето може да се откаже от защитник назначен не по негова воля.
- trusovod
- Нов потребител
trusovod написа:Добър ден,Накакво правно основание раследващият може да назначи защитник на уличено лице в престъпление(няма искане до раследващ,прокурор)
viewtopic.php?f=13&t=44104&p=428742#p428742
viewtopic.php?f=3&t=43395&p=420415#p420415
...За един и същ случай ли става въпрос?!
...Въпросите, които задавате, далеч надвишават, приемливите граници на "обикновеното питане"!
ЗСВ-Съдиите, съдебните заседатели, прокурорите и следователите нямат право да изразяват предварително становище по възложените им дела, както и становище по дела,които не са им възложени. Съдия, прокурор и следовател няма право да дава правни консултации.
- georgiev_sfbg
- Активен потребител
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|