То по вашата логика и той може да им запали къщата и да ги остави на улицата - както разбирам, има в излишък нафта .
Дребни мизерии - да, ама вече съвети "пребий го", "запали му колата".... абе хора, вие четете ли какво пишете бе? ...... юридическите съвети. Да не сте в bat_rambo_lexa.bg
- Дата и час: 26 Ное 2024, 20:22 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Престъпление ли е
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
46 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Престъпление ли е
до-nikiboy то така излиза щом им напоява градината с нафта утре може да им драсне клечката
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
- toni_sf
- Активен потребител
snjore написа:Отговор от Районна прокуратура "ПРЕКРАТЯВАМ преписка №... по описа на ЛРП на основание чл.24 ал. 1 т.1 от НПК поради липса на данни за престъпление от общ характер.
Като по горе част от обяснението е следното: "Х" отрича това, в което го обвинява "Х". Предупреден е по чл. 56 от ЗМВР.
Е и какво означава всичко това? Решава ли проблема? Напротив. В разстояние на един месец от тогава точно 5 пъти наново полива с нафта. Окрилен, че е ненаказуем.
Опишете случая изцяло и обжалвайте Постановлението на РП пред Окръжна Прокуратура (СГП), с копие до ОДМВР (СДМВР) - с Вх.№!
...като приложете копие от всички материали по случая, с които разполагате към момента!
ЗСВ-Съдиите, съдебните заседатели, прокурорите и следователите нямат право да изразяват предварително становище по възложените им дела, както и становище по дела,които не са им възложени. Съдия, прокурор и следовател няма право да дава правни консултации.
- georgiev_sfbg
- Активен потребител
до-georgiev_sfbg ти смяташ ли че ще го направи аз съм сигурен в това получи малко информация какво да прави и сега ще се прави пред съседа си че знае някой закон
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
- toni_sf
- Активен потребител
toni_sf написа:до-georgiev_sfbg ти смяташ ли че ще го направи аз съм сигурен в това получи малко информация какво да прави и сега ще се прави пред съседа си че знае някой закон
Да се помилва не да се обеси!
дефицит на запетайки
Много неразбираемо, бе хора!
- snjore
- Младши потребител
snjore написа:toni_sf написа:до-georgiev_sfbg ти смяташ ли че ще го направи аз съм сигурен в това получи малко информация какво да прави и сега ще се прави пред съседа си че знае някой закон
Да се помилва не да се обеси!
дефицит на запетайки
Много неразбираемо, бе хора!
Нищо! ...Гледай сеир!
ЗСВ-Съдиите, съдебните заседатели, прокурорите и следователите нямат право да изразяват предварително становище по възложените им дела, както и становище по дела,които не са им възложени. Съдия, прокурор и следовател няма право да дава правни консултации.
- georgiev_sfbg
- Активен потребител
46 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
|
|