начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

Птп със средна телесна между кола и мотор

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Птп със средна телесна между кола и мотор

Мнениеот marek972 » 20 Авг 2010, 07:43

предполагам че или си в мвр или прокуратура ;) по начина ти на изразяване и мислене и тънка шега :) която неможах да зацепя отначало :)

не съм наблюдател :wink:

дано ти е по лека работата от сърце ти го желая :)

благодаря !!
marek972
Потребител

Мнениеот tino76 » 20 Авг 2010, 10:18

street ти вярно си много неядекватен и нямаш ама нищо общо с правото, сериозно ти казвам.
Първо защо ми цитираш присъда, която не е влязла в сила и подлежи на обжалване? второ фактическата обстановка е съвършенно различна от случая, разискван в този форум или по твое време не сте учили, че в наказателното право аналогията не се прилага??? и трето всичките глупости , които си изприказвал все пак водят до това, че пича, който пусна темата определено не може да спи спокойно както му казвахте в началото, защото определено ще мине през всичките разпити дела и т.н., а това, че по едно или пет дела има оправдателни не значи че по неговото също ще е така. Случаите са абсолютно различни и не могат да се правят аналогии, но ти все пак си бивш дознател т.е. тиква и няма как да го знаеш.
P.S. благоаря за компломента, че съм съдия, но все още не съм дай боже и това да стане някой ден...... ама ти наистина си много зле :):):)
Аватар
tino76
Потребител

Мнениеот andy70 » 22 Авг 2010, 01:28

tino76 написа:street ти вярно си много неядекватен и нямаш ама нищо общо с правото, сериозно ти казвам.

Тино, не знам кой е неЯдекватен, ама ти много се издъни с този чл.133. Ако съм на теб няма да си отворя устата повече по темата, а ще се уча от хората, които действително са я работили тази работа. Не прилича на студент да дава квалификации на професионалистите.
Errare humanum est stultum est in errore perseverare.
Аватар
andy70
Потребител

Мнениеот misho23 » 24 Авг 2010, 02:02

Взех протокола човека има 0.34 промила... познати ми казаха ,че щом е пил се води за виновен и явно не може да вземе нищо от гражданската,но ще видиме.
misho23
Нов потребител

Мнениеот marek972 » 24 Авг 2010, 08:01

misho23 написа:Взех протокола човека има 0.34 промила... познати ми казаха ,че щом е пил се води за виновен и явно не може да вземе нищо от гражданската,но ще видиме.

само дето не е пил ...
0.34 не е достатъчно, трябват ти още поне 0.16 ..
marek972
Потребител

Мнениеот tino76 » 24 Авг 2010, 09:10

ех street много нервен ми се виждаш нещо, проблеми с делата ли имаш :) успех ти пожелавам със съденето. Аз нямам нищо против, ще е интересно да осъдиш някой от форума.
За да съм те обидил трябва да съм казал или извършил нещо унизително за твоите чест и достойнство в твое присъствие, а не по интернет. Та аз даже не те и познавам :) Едва ли ще мине :? :?
Що се касае до клеветата не се сещам да съм разгласявал позорни обстоятелства или да съм ти приписвал престъпления така че пак си се объркал нещо..... :D :D останалите ти простотии няма да коментирам...
що се касае до квалификацията ми по чл.133 еми ако бяхте чели внимателно щяхте да разберете, че си признах че има и по точна квалификация т.е специален състав. Все пак в началото на дискусията не съм се задълбавал много много в теорията и закона, защото целта ми беше не да съдя този или оня, а просто да кажа на човека , че не може да спи чак толкова спокойно колкото форумните гении му казват. Все пак това е форум и като такъв има за цел не да превръща едни в съдии други в прокурори, трети в адвокати, а четвърти в жертви. Това не е процес. Просто форумът би бил полезен ако дава правилните насоки на хората.
Аватар
tino76
Потребител

Мнениеот voltron » 24 Авг 2010, 09:28

Сега вече и ти няма да можеш да спиш спокойно. Гражданина стреет като направи една разпечатка на страницата, напише жалба лицето тино нарече стреет тиква/нема нужда от имена/ и публично ме обиди/трябва тука да намери и некой друг от форума възприел сравнението и ще изкарва пари
If you are good at something, never do it for free.
voltron
Потребител

Мнениеот voltron » 24 Авг 2010, 11:16

Едно е да обидиш некой си стреет, друго е гражданина иванов. Но ти си знаеш. Пари може да се изкарват и като те съдят :lol:
Има и други подробности ама кво ти пука :D .
Може да се регистрираш в един друг форум с ник самосините и ше станеш билионер хахахаха.
voltron
Потребител

Мнениеот voltron » 24 Авг 2010, 11:36

Е чакай де. Как точно става да науча нещо и аз. Обесни и от субективна страна 148 и после от обективна. Остави ИП тата - те са после.
voltron
Потребител

Мнениеот voltron » 24 Авг 2010, 11:47

Аз не съм те обидил, просто закани за съдене за интернет хулиганство :D 325 може ли да е съставомерен :lol: . И трябва да се спазват някакви норми при общуване прав си. Ако аз съм те обидил нещо се извинявам.
voltron
Потребител

Мнениеот voltron » 24 Авг 2010, 14:38

Някой неща не можеш от практиката да ги научиш, а от дебелите книги/те откъде ли са ги научили :lol: /
Ако няма да казваш нищо - защо според теб улица - публично място - интернет форум е едно и също лек ден и на теб. Не ми е интересно :lol: .

Автора на тема писа нещо за алкохол - 030 добре - в случая ако е в пряка причнна връзка с ПТП то още по - добре :lol: .
voltron
Потребител

Мнениеот andy70 » 24 Авг 2010, 20:53

poli_g написа:Последните два поста събудиха интересът ми. Това за айпито, малко трудно, според мен. А почти( защото подлагам знанията си на съмнение) невъзможно да докажете авторство.
Поставям питането си тук, макар и встрани от темата, но бихте ли ми обяснили как точно се доказва, при конкретните данни, извършване на престъпление?
Благодаря- на вас и останалите пеналисти, които биха ми обяснили.
п.п. Питането ми е провокирано от чисто професионално любопитство и не се шегувам. Не са ви включени ЛС, за да не товаря форума с незнанието си, така че публично поставям въпроса.

Скъпа, често ми искат справки за данните по 250а от ЗЕС, знаеш причината, но само на базата на тези данни не може да се докаже авторството. Понякога дори не спазват процедурата (в сила от 10.05 т.г.), но там си ги отрязвам.
ПП - Не можах да прочета въпросните два поста поради късно включване.
Errare humanum est stultum est in errore perseverare.
Аватар
andy70
Потребител

Мнениеот toni_sf » 04 Сеп 2010, 22:41

до-misho23 леле като прочетох откъде тръгна дискусията и последните фрази :D тук няма емотикон да покажа как се бие глава в стена :D от кола мотор айпи адреси авторско право :D че някой и пенсия може да поиска
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Предишна

Назад към Наказателно право