- Дата и час: 26 Ное 2024, 21:25 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Как да осъдя общината за пострадал човек?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Как да осъдя общината за пострадал човек?
Здравейте! Как мога да осъдя общината за пострадал човек от необезопасен строителен обект? Моя роднина счупи ръка и крак поради липса на ограждения при ремонта на ул. Цар Симеон. Снимал съм всичко и имам протокол и диагнози за място на инцидента и телесни повреди. Ако някой може да помогне и да ме консултира и поеме нещата, да ми пише на адрес: v_petrov@abv.bg.
- v_petro
- Нов потребител
Re: Как да осъдя общината за пострадал човек?
Е защо точно общината,при толкова възможности?
Снимките не важат.Има адвокатска помощ за тая работа.
Някой трябва да поеме нещата,няма как.
v_petro написа:Как мога да осъдя общината за пострадал човек от необезопасен строителен обект? Моя роднина счупи ръка и крак поради липса на ограждения при ремонта на ул. Цар Симеон. Снимал съм всичко и имам протокол
Снимките не важат.Има адвокатска помощ за тая работа.
Някой трябва да поеме нещата,няма как.
- svettoslav
- Активен потребител
Телесната повреда,нанесена по непредпазливост все още е престъпление,с някои изключения(не за счупена ръка или крак).Тази община..
- svettoslav
- Активен потребител
Така де, но нали въпросът е не само да се справя с моя случай, а да бъдат предпазени и други хора. От общината нищо не ми отговориха. Имам свидетел и ще се консултирам какво мога да направя с него.
svettoslav написа:Телесната повреда,нанесена по непредпазливост все още е престъпление,с някои изключения(не за счупена ръка или крак).Тази община..
- v_petro
- Нов потребител
v_petro написа:Така де, но нали въпросът е не само да се справя с моя случай, а да бъдат предпазени и други хора. От общината нищо не ми отговориха. Имам свидетел и ще се консултирам какво мога да направя с него.
Е,щом сте тръгнали да се борите с лошите неща и да защитавате и други освен Вас,това наистина е голяма добродетел.Дано Ви стигнат силите.
За да се предпазят и други хора-съдът осъжда виновния като по този начин въздейства предупредително и върху другите членове на обществото.
Вие сам трудно бихте се справили.Има правосъдие за тази работа.То се осъществява от юриспруденция(от "juris prudest"-"този,който знае право").
- svettoslav
- Активен потребител
Разбира се, искам да наема адвокат, ако някой предложи услугите си и намери смисъл в този случай.
svettoslav написа:v_petro написа:Така де, но нали въпросът е не само да се справя с моя случай, а да бъдат предпазени и други хора. От общината нищо не ми отговориха. Имам свидетел и ще се консултирам какво мога да направя с него.
Е,щом сте тръгнали да се борите с лошите неща и да защитавате и други освен Вас,това наистина е голяма добродетел.Дано Ви стигнат силите.
За да се предпазят и други хора-съдът осъжда виновния като по този начин въздейства предупредително и върху другите членове на обществото.
Вие сам трудно бихте се справили.Има правосъдие за тази работа.То се осъществява от юриспруденция(от "juris prudest"-"този,който знае право").
- v_petro
- Нов потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|