начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

постановена присъда от ВКС неизпълнение

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

постановена присъда от ВКС неизпълнение

Мнениеот liliqs » 03 Юни 2010, 17:31

Съпругът ми получи присъда от ВКС с първоначален общ режим да се изтърпи в открит тип ТПО но от Плевенския затвор не е изпълнена и в момента съпругът ми е в ТПО закрит тип в затвора а не открит тип както е постановена от ВКС. До момента вече 6 месеца не знаем защо не е изпълнена и най-интересното е че по документи се води че е в ТПО открит тип а реално не е там. Пуснах молба да му се изпълни присъдата както е постановена до окръжна прокуратура преди близо 3 месеца но нямаме отговор никакъв до момента. На въпросите ми защо е там ми се отговаря че преди това имал условна присъда и чакали да мине кумулацията но вече минаха 6 месеца докога ще чакаме.Ако го бяха сложили на строг режим отначалото сега щеше да мине на комисия за смяна на режима и да го преместят в ТПО открит тип.А сега тепърва ще му сложат строг режим и нови 6-7 месеца в същия затвор на същия режим както до момента. Какво вече да направя незнам
liliqs
Младши потребител

Re: постановена присъда от ВКС неизпълнение

Мнениеот usra_ovcova » 06 Юни 2010, 21:09

изведнъж се сетих да попитам дали си изтеглихте вече гаранцията в пари ?
usra_ovcova
Потребител

Назад към Наказателно право