начало

При прехвърляне на имот с цел обезпечаване на заем ползват ли се следващите му купувачи от правилото на чл. 17, ал. 2 ЗЗД При прехвърляне на имот с цел обезпечаване на заем ползват ли се следващите му купувачи от правилото на чл. 17, ал. 2 ЗЗД

Има ли право дознателя ?

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Има ли право дознателя ?

Мнениеот sisi19 » 07 Мар 2010, 21:59

dimist написа:Сиси, като си чела толкова много, що щеш във форума с нас простосмъртните, дето постоянно четем, и постоянно осъзнаваме колко малко знаем?

Ами защото правя същото като вас - "дето постоянно четем, и постоянно осъзнаваме колко малко знаем?[/quote]"
Човек не се ражда научен, той се учи с всеки изминал ден, чрез което усъваршенства знанията и уменията си.
Спора, дискусията и противоречията не означават незнание - те са стремеж към познанието.
Лично- не приемам нещата в конфронтация, личните мнения също, независимо от кого е изказано. Единствно вадя позитивите, като разграничавам същноста от излишното.
Последна промяна sisi19 на 07 Мар 2010, 22:05, променена общо 1 път
sisi19
Потребител

Мнениеот sunshine_75 » 07 Мар 2010, 22:05

УсъвАршенствайте се... продължавайте. Прочетте и урока за частите на изречението: подлог...
Последна промяна sunshine_75 на 07 Мар 2010, 22:52, променена общо 1 път
sunshine_75
Потребител

Мнениеот sisi19 » 07 Мар 2010, 22:14

sunshine_75 написа:УсъвАршенствайте се... продължавайте. Прочетте и урока за частите на иречението: подлог, сказуемо, второстепени части (обстоятелство, допълнение..)..

Благодаря Ви за насоката.
Ама Вие май не ме мразите, ами доста ме обичате. В противен случай бихте отминали с неприязън постовете ми.Явно съм привлякла вниманието Ви, което означава че съм ви станала "интересна".
Да не вземете и на среща да ме поканите? Заета съм - казвам от сега. Да не стане объркване де..... :wink:
п.п - Прочетте, ама вие май трябва да се включите с мен. Е, няма лошо. Ще направим партия на цената на уроците. :D :D
Последна промяна sisi19 на 07 Мар 2010, 22:30, променена общо 1 път
sisi19
Потребител

Мнениеот sunshine_75 » 07 Мар 2010, 22:29

Мила Sisi19!
Уверявам Ви, че наистина има объркване: аз съм хетеросексуална и ангажирана - наистина не знам откъде направихте извода за половата ми принадлежност... Дразни ме неграмотността Ви. Опитвам се от известно време да Ви помогна да се осъзнаете, да спрете да се излагате и да се погрижите за себе си. Никой няма да го направи вместо Вас. Отделеното ми време и енергия приемете в дар днес, за да не страдате утре. Работете върху себе си. Недопустимо е да правите по две правописни грешки на дума във форум на юристи и да очаквате някой да Ви вземе насериозно.
Наистина не Ви мразя: Вие сте едно младо, крехко, самовлюбено и самонадеяно създание, което няма как да бъде мразено. Мога да спра да Ви чета, да ви игнорирам, или да Ви помогна по единствения ми възможен начин: като Ви посочвам грешките и не Ви гледам сеира....
sunshine_75
Потребител

Мнениеот Гост. » 07 Мар 2010, 22:48

:roll: :lol: М`да... станала интересна тема.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот sisi19 » 07 Мар 2010, 22:57

poli_g написа::roll: :lol: М`да... станала интересна тема.

Аха, достойна за бг-мамма.
Ама хейде утре , че стана късно. :D :D
sisi19
Потребител

Мнениеот Гост. » 07 Мар 2010, 23:28

Е, аз утре ще пътувам, отново и много, пък и ме чакат дела, та да отговоря сега.
Колегите, без значение кой с каква професия е ( има и магистрати сред тях), наистина са ти дали верен отговор.
Не подлежи на обжалване, не е порок.... да не повтарям.
Няма спор, че на различни места в страната ще се срещне формулировката- " заключително постановление/ мнение...", но това не опорочава обективираното в него.

По отношение забележката на sunshine_75, дано ми простиш, има истина.
Аз вярвам, че е добронамерена. :)

И от мен- весел празник, утре, дами! :)

п.п. Нямам идея, какво става в този форум и защо така често го цитираш, но ако можеш да отсееш същината от този, тук, наистина ще се защитаваш по-добре.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот sisi19 » 12 Мар 2010, 22:11

sunshine_75 Моля за доказателства по отношение Вашите колеги тук и визирания от Вас вкус дължащ се на интерпретацията на закона.
sisi19
Потребител

Мнениеот sansan » 16 Мар 2010, 09:38

Мислех, че ще намеря нещо интересно в тази тема, пък то ...смех, смех, смех - комиците се преместили от БТВ 8) .
п.п. мааааалко се поизложихте , дами(sunshine_75 и сиси19), ама поне ми развеселихте утрото :D
п.п.п. и не говоря за професионалните Ви качества, нали се сещате 8)
Не страдам от психично разстройство-наслаждавам му се:)
sansan
Младши потребител

Предишна

Назад към Наказателно право