начало

Изнудван от Нотариуса гръцки бизнесмен осъди прокуратурата за 50 000 лева Изнудван от Нотариуса гръцки бизнесмен осъди прокуратурата за 50 000 лева

На какво има право един пробационен служител

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

На какво има право един пробационен служител

Мнениеот a12345678903 » 22 Дек 2007, 12:14

Здравейте ,
Аз съм осъден на пробация - периодични срещи с пробационен служител .
Всеки ден трябва да говоря с него, те са много даже. !Имам чувството че иска да ми отмъкне жената тоз пробационен служител, Търсих в интернет за нещо по въпроса , но неможах да намеря , мисля че хората ме послъгват и лекичко ми потъпкват правата , като гражданин на Република България
аз искам да знам ако е така , затова можете ли да ми кажете на какво има право един пробационен служител и каква му е работата, това че са детска педагогическа стая го знам...
a12345678903
Нов потребител

Re: На какво има право един пробационен служител

Мнениеот nikolai.pachevski » 24 Дек 2007, 12:23

a12345678903 написа:Здравейте ,
Аз съм осъден на пробация - периодични срещи с пробационен служител.
Имам чувството че иска да ми отмъкне жената тоз пробационен служител,

А така! Ми той и жена ти ли вика?... Или сам му я водиш?...
nikolai.pachevski
Потребител

Назад към Наказателно право