начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Търся адвокат

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Търся адвокат

Мнениеот kara4 » 22 Юли 2007, 19:20

Казусът е следния - преди 20-тина дни ми взеха книжката за трети път за шофиране с алкохол в кръвта над допостимото.Първи път - 0.6р, втори път - 1.7, трети път - 1.06.Последните два пъти са в София.Ако някой мисли, че може да ми помогне за по-малко наказание и да ми върнат по-бързо книжката моля да остави някакви данни за да мога да ое овържа с него.Моя адрес е svlazarov@abv.bg
Надявасе, че все няной се е сблъсквал с подобен казус и ще може да намери решение на проблемът ми.Предварително благодаря!
kara4
Нов потребител

Мнениеот leator » 22 Юли 2007, 19:35

Преди 3 месеца поех един случай с алкохол. Както обикновено ще го оправя. Зарекох се това да е посленият. Вие заслужавате не по-малко, а по-голямо наказание. ТРИ пъти шофиране с алкохол. А колко ли пъти без да Ви хванат...
leator
Потребител

Мнениеот bebitor » 22 Юли 2007, 19:37

Ако продължавате в същия дух, следващият път ще Ви е нужен попИзображение
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот uvella » 23 Юли 2007, 11:01

Ако някой мисли, че може да ми помогне за по-малко наказание и да ми върнат по-бързо книжката моля да остави някакви данни за да мога да ое овържа с него.
Надявасе, че все няной ... ще може да намери решение на проблемът ми.Предварително благодаря!

Объркали сте сайта - потърсете този на съдиите, тука сме от тези, дето искат от съда, а не раздават наказанията.
"Говори кратко, искай малко, тръгни си бързо"
Петър І
uvella
Потребител

Мнениеот barri » 23 Юли 2007, 11:21

ей голяма наглост, че едва ли не и се хвали с това...........тцтцтцтцтцтц
barri
Потребител

Мнениеот Lisko » 25 Юли 2007, 21:33

Измислих наказанието – бой. Алкаш мизерен.
Lisko
Младши потребител

Мнениеот pokerman » 25 Юли 2007, 22:45

Вижда се че не изпитвате никакъв респект към закона , а и целта на наказанието не е изпилнене т.е да не извършвате вече престъпления. В такъв случай трябва да Ви се наложи максимално наказание, което да предпази обществото от действията Ви, защото Вие няма да престанете щом не сте го направили досега. Било е времето да искате по-леки наказания. Сега в НИКАКЪВ случай не сте оправдан за действията си и ще си носите синджира, който сам сте изковал !
pokerman
Потребител

Назад към Наказателно право