начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

За нямащите време

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

За нямащите време

Мнениеот retro_classics » 18 Мар 2015, 08:45

За нямащите време да се подготвят за предстоящия изпит за нотариуси, предлагам пълна разработка на темите. Разработила съм всичките 50 /петдесет/ въпроса посочени в Наредба № 36 за условията и реда за провеждане на конкурса за нотариуси и актуализирани с уредбата към 2015г. Разработвам ги от няколко месеца. Работила съм като помощник-нотариус няколко години и съм се съобразила и с практиката по някои от въпросите. Темите съм ги разработвала за себе си, тъй като мислих да кандидатствам на предстоящия конкурс. Обемът им е 378 листа. Цена – 100 лева. Гарантирам, че разработката ще Ви свърши чудесна работа. Материята е доста обемна и е пръсната в различни нормативни документи. Това ще Ви отнеме доста време за търсене, отсяване на информацията и подготовка. Моята разработка е в напълно синтезиран вид. Направо за четене и бърза подготовка в електронен вариант, за да можете ако желаете и вие да си добавяте информация върху тях. За повече информация: Мобилен: 0888 26 99 05 или на мейл: temi_konkurs@abv.bg. Успех на всички, които ще вземат участие в конкурса !!!
retro_classics
Нов потребител

Re: За нямащите време

Мнениеот bird_of_paradise » 18 Мар 2015, 14:50

:roll: ... аз пък ще се отклоня от меркантилизма намерил благотворна почва в този сайт и ще пусна нещо човешко от Ели Михлер за "нямащите време":

Не ти желая всички дарове –
Желая ти това, което повечето нямат.
Желая ти време да се радваш, да се смееш.
Използвай го и можеш да спечелиш!
Желая ти време за действие и размисъл,
Време не само за теб, но и за другите.
Не ти желая време за бързане и тичане –
А време да бъдеш щастлив.
Не ти желая време, което просто да убиваш.
Иска ми се да ти остане в излишък.
Като време за удивление и вяра, вместо
непрекъснато да гледаш часовника.
Желая ти време да достигнеш звездите
И време да пораснеш, да узрееш.
Желая ти време отново да мечтаеш, да се влюбиш
Желая ти време да откриеш себе си
Да приемаш всеки ден и час за щастие.
Пожелавам ти и време да прощаваш.

Желая ти да имаш време да живееш!
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
bird_of_paradise
Активен потребител

Назад към Конкурси, изпити